Blog

Ruce jsou po celý náš život vystavovány různým vlivům, které mají vliv na jejich vzhled a zdraví. Péči o ruce bychom neměli podceňovat, nedostatečná péče může vést k různým deformacím nehtů a nemocem kůže.

Každý z nás se někdy potýkal s začervenalým obličejem po fyzické námaze či vlivem horka nebo mrazu. Takovéto zčervenání zpravidla zmizí během krátké doby. Jenže co když zčervenání trvá několik hodin až pár dní než ustoupí?

V posledních letech, se tato procedura stala velmi oblíbenou, jak v kosmetických salonech, tak v ordinacích dermatologů.

Čím dál častěji, se v dnešní době v kosmetické praxi, setkáváme s pojmy ozonizace nebo ozonoterapie. Oba tyto pojmy označují lékařské a kosmetické ošetření ozonem.

Na téma micelární vody vzniklo již mnoho článků. Mnohé z nich je buď úplně odsuzují nebo naopak je nejvíce vyzdvihují. Z hlediska působení na pleti a účinnosti je pravda někde mezi.

Celkový stav lidského zdraví je dán vlivem vnitřních i vnějších vlivů. Mezi nejčastější rizikové faktory řadíme stres, kouření, alkohol, stravu a pitný režim, klimatické podmínky - smog, slunce a mráz. Tyto všechny vlivy působí ve větší či menší míře též na zdraví lidské kůže.

V dnešní době na sociálních sítích vídávám, jak se lidé ptají na různé přístroje a produkty, které zásadně používají odborníci v salonech krásy či lékařští pracovníci. Mnoho lidí na doporučení někoho nebo po shlédnutí influencerů, kteří sami mnohdy neví o těchto službách skoro nic jen co se dočtou od někoho na internetu.

Většina z nás se ve svém životě potýká nebo potýkala s akné.Ať už je to v podobě černých teček, bílých či červených komedonů a dokáže to každého velmi potrápit.

Věda o kráse se nazývá estetika. Estetika se především zabývá problematikou krásy, vznešenosti, umění a jeho teorie. Pojem estetický znamená jako něco příjemného na pohled či poslech. Vnímání krásy je velmi individuální. Každý má jiný vkus a v každé zemi i historickém období se tento ideál neustále mění.

Je tu začátek letních prázdnin a s nimi související letní radovánky, kdy chodíme více k vodě, na výlety, jezdíme k moři a vystavujeme pokožku těla neustálému slunečnímu záření. Pojďme si něco málo říct o naší kůži, o UV záření a ochraně pokožky těla před sluncem.

Salon Asineda, Všechna práva vyhrazena 2020
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky